Skip to content

Santa Monica, Viper Room and Rainbow club

augusti 5, 2011

Sedan jag spillt kaffe på mina nya byxor 2 (?!?!?!?) gånger och Glen därför fått kontakt med en regissör och en manusförfattare som bl a jobbar för National Geographic (och som letade efter en kompositör) så åkte vi till Santa Monica.

Där plaskade jag och Linnea runt i vattnet för att tvätta bort kaffet (och för att det var kul) i ”vår” helt egna del av stranden där INGA andra badade! ha ha ha! Vilken TUR vi har tyckte vi. När männen hann ikapp oss (dom var och parkerade bilen) fick vi dock höra att anledningen till att vi fick ha hela den delen av stranden närmast piren för oss själva var för att det inte fanns något haj-nät där och det finns många hajar där…… Hoppsan… Men vi klarade oss ju! ;D

Efter badturen gick vi längst ut på piren, skrattade och tog lite kort. Sen åkte vi till VIPER ROOM som startades av Johnny Depp och där fotograferade jag en spelning med Abri.

Efter det gick vi alla på RAINBOW som är en riktig kult-klubb. Det var ett hääärligt ställe och det kom en massa gamla hårdrockare som brorsan hejjade på. Dom 2 mörkaste bilderna är från den klubben.

Bilden i mitten med är på Glen, John Soares och mej i San Diego. Blev lite strul där med bild ordningen tydligen. Hur som helst så är han en som Glen jobbat med och gjort musik för. Härlig människa!

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: